(ВІДЕО) В Одесі визначили переможців фестивалю патріотичної пісні «Співучий кордон»

НАЗАД
14 жовтня 2021 11:44

Учора в Одесі пройшов фінальний етап та гала – концерт фестивалю патріотичної пісні Державної прикордонної служби України «Співучий кордон».

Протягом двох місяців в органах охорони державного кордону проходили відбіркові етапи талановитих, творчих та креативних прикордонників та членів їх сімей і учора члени журі – народні артисти України визначили переможців.

На святковому гала – концерті та нагородженні переможців були присутні Директор Департаменту персоналу Адміністрації Держприкордонслужби Ігор Левадний, начальник Південного регіонального управління Сергій Мул, керівники правоохоронних органів та почесні гості.

Так, Диплом лауреата І ступеню отримала Анастасія Литвиненко (Одеський прикордонний загін), Диплом лауреата ІІ ступеню отримала Світлана Демидова (Луганський прикордонний загін), Диплом лауреата ІІІ ступеню отримав Андрій Замікула (Харківська окрема авіаційна ескадрилья), а найвищу нагороду – Диплом лаурета Гран – прі та пам’ятну відзнаку здобув курсант Національної академії Держприкордонслужби ім. Б.Хмельницького Дмитро Петров.

Нагадаємо, що участь у Фестивалі патріотичної пісні «Співучий кордон» брали талановиті та обдаровані прикордонники, ветерани, члени їх родин.

Фестиваль проводиться у номінаціях (жанрах):

  • Українська сучасна патріотична пісня.
  • Авторська пісня і співана поезія.
  • Прикордонна пісня (із репертуару Академічного ансамблю пісні й танцю Державної прикордонної служби України).
  • Українська народна пісня.

Учасники Фестивалю виконували по 2 пісні українською мовою.

Виконавці, які стали переможцями відбіркового етапу, були запрошені для участі у фінальному етапі та гала-концерті, який відбувся в Одесі.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси